Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Τρόποι αποστολής

Αποστολή παραγγελίας

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Speedex Α.Ε. εξασφαλίζοντας έτσι αξιόπιστη και γρήγορη παράδοση με μειωμένες τιμές για όλους τους πελάτες μας.
Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έχουμε φροντίσει ώστε το τυχόν κόστος αποστολής της παραγγελίας σας να υπολογίζεται αυτόματα και να μην απαιτείται πρόσθετη επικοινωνία για την ανάλυση τυχόν επιπρόσθετων χρεώσεων λόγω βάρους-όγκου δέματος ή εξόδων αντικαταβολής
Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας στην μεταφορική εταιρεία που έχετε επιλέξει, θα λάβετε σχετικό email με τον κωδικό αποστολής ώστε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο την διαδρομή του δέματος σας.

Τρόποι και κόστος αποστολής

  • Διανομή με δικά μας μέσα χωρίς κόστος
Περιοχές που εξυπηρετούμε:
Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Κάντζα, Μελίσσια,  Παπάγου, Πεντέλη, Πολύδροσο, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό.
Διανομή εντός 3 εργάσιμων ημερών.
Ελάχιστη παραγγελία 20€.

  • Αποστολή με Speedex Α.Ε. εντός Αττικής

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2.60€ μέχρι τα 3 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,60€.

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολής είναι 1,60€, για αποστολές εντός πόλης. 


  • Υπόλοιπη Ελλάδα:
Αποστολή με Speedex Α.Ε.

 Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Speedex A.E.  με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€ μέχρι τα 3 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες μέρες).

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Speedex A.E., με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€ μέχρι τα 3 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, σε περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας, το κόστος αντικαταβολής είναι σε:

  1. Χερσαίους Προορισμούς:      1,60 €
  2. Νησιωτικούς Προορισμούς: 1,60 €