Το γάλα αμυγδάλου αποτελεί εναλλακτική λύση γαλακτοκομικών προϊόντων, είναι εύγεστο και με σημαντική θρεπτική αξία. Έχει απαλή, γλυκιά γεύση και υφή παρόμοια με του γάλακτος. Για αυτό είναι μια δημοφιλής επιλογή για άτομα που ακολουθούν δίαιτα, για χορτοφάγους ή που είναι αλλεργικοί ή δυσανεκτικοί στα γαλακτοκομικά προϊόντα.Γάλα Αμυγδάλου Ιδιότητες & Οφέλη:Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά: Αποτελεί εξαιρετική πηγή βιταμινών Α, Ε και D, καθώς και ασβεστίου.Χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες & θερμίδες: Έχει 50-80% λιγότερες θερμίδες από το ζωικό γάλα, ενώ παραμένει εξίσου πλούσιο σε γεύση.Ενισ...